El cap de setmana 12, 13 i 14 d’Octubre es va celebrar la competició Europea de Hip Hop i Urban Dance “Rock da House Finals” a O’porto (Portugal) al teatre Coliseu do Porto.

Els grups de hiphop de competició de l’escola de dansa El Gimnàs de Sabadell hi van participar ja que havien quedat finalistes a la competició Urban Display que va tenir lloc el Maig passat i era classificatòria per les Finals a Rock da House 2017.

Van participar-hi 2 grups de l’escola, en diferents categories i tots dos van obtenir medalla:

sweet kids_oporto 2– El grup “Sweet Kids” en categoria infantil A que el formen Judith Argüelles, Sira Benítez, Irene Burgos, Lucía García, Gina Miliàn, Berta Nassarre, Abril Usón i Mar Weisz; que tenen entre 7 i 12 anys. Va quedar en 2a posició de la seva categoria, obtenint una meritòria medalla de plata ja que cal remarcar que és el primer any de competició d’aquest grup que entrena la professora de El Gimnàs, Anna Portell i que van presentar una coreografia amb el missatge que per aconseguir el que et proposes has de treballar dur.

smurfettes_oporto– El grup “The Smurfettes” en la categoria Junior A format per: Laia Bosch, Laia Elias, Alba Garido, Núria Gómez, Sira Nieto, Anaís Sagarra, Mar San José i Anna Segarra, que tenen entre 10 i 13 anys. Van quedar campiones europees en la seva categoria amb una destacada primera posició a molta distància en puntuació del segon grup classificat, ja que van presentar una coreografia de la professora de l’escola Sílvia Burillo que tenia gran dificultat musical i de coordinació de moviments, de l’estil “New Jack Swing” amb música dels 90’s.

Amb aquests bons resultats a nivell europeu, la secció de competició de l’escola tanca una temporada (2016-2017) plena d’èxits en què el grup The Smurfettes ha fet podim en gairebé totes les competicións que s’han presentat i les novelles Sweet Kids han demostrat el potencial que tenen fent una gran evolució des de principi de temporada fins a la medalla aconseguida a O’porto que en respresenta el colofó. De cara a la propera temporada, s’incorporarà un nou grup en categoria júnior.

Creat el Divendres, Novembre 10 th, 2017 · ·
Compartir