El dia 24 de febrer va tenir lloc la 3a edició de la competició de “Premis coreogràfics Viladecans” a Esparreguera i els nostres grups de competició de dansa urbana infantils, juvenils i adults: Sweet Kids, Mini Soulers, Oldies, Smurfettes i Jumpers,  hi van participar.
IMG_3290_preview.jpeg

The Smurfettes

En parella juvenil, MINI SOULERS, format per l’Anna i la Mar van guanyar el primer premi especial en Dansa Urbana, presentant una coreografia de Silvia Burillo inspirada en el més pur New Jack Swing, estil dels anys 90 amb una música de Janet Jackson.
IMG_2828_preview.jpeg

Minisoulers

En grupal juvenil OLDIES van guanyar el primer premi especial en Dansa Urbana, amb una coreografia de Sílvia Burillo i Anna Portell, d’un estil fusió entre el soul, el funk i el hip hop. Amb una elegància espectacular per la majoria d’aquestes noies era la primera vegada que competien i van deixar el jurat enamorat! Laia, Laura, Marta, Carlota i Mireia, enhorabona!
IMG_3102_preview.jpeg

Oldies

A El Gimnàs estem molt contents per haver començat una temporada premiada i tot just és el principi, ens queda moltes competicions per aprendre, millorar i compartir l’experiència!
IMG_3532_preview.jpeg

Jumpers

Creat el Divendres, Març 09 th, 2018 · , ·
Compartir