El Gimnàs

 

Rda. Zamenhof, 64
08208 Sabadell

info@elgimnas.cat
93 726 05 61
677 43 84 13 

  • Instagram
  • YouTube
  • Facebook

©2019 by El Gimnàs. Proudly created with Wix.com

Amb la tarifa Fitness, pagant una única quota mensual, pots fer totes les classes que vulguis. No cal reservar plaça prèviament.

Pots muntar-te el teu horari segons et convingui.

Les classes són activitats dirigides amb una monitora especialitzada. L'ambient és acollidor i familiar.

Tenim vestidors, dutxes i taquilles.

TONIFICACIÓ

Classes dirigides d’intensitat mitjana on es realitzen exercicis amb material divers (pilotes, peses, gomes, steps, body bars, turmelleres…) per millorar el to muscular.

Dilluns a les 15:30, dimarts i dijous a les 19:00

PILATES

És un mètode d’entrenament del cos i la ment asat en una sèrie d’exercicis per millorar la postura, la flexibilitat i la coordinació, on es combinen diverses disciplines com el ioga i la gimnàstica. 

Dilluns a les 20:30 , dimarts i dimecres a les 20:00 i dijous a les 9:00

IOGA

Classes de la coneguda  tècnica oriental destinades a trobar l'harmonia corporal a través de l'exercici físic. Es realitzen diferents postures per enfortir la musculatura, millorar la circulació i afavorir la mobilitat articular. Sempre donant molta importància a la respiració.

Dimarts a les 9:00, dimecres a les 19:30 i dijous a les 15:30

ZUMBA

Classes de condicionament físic a través del ball amb músiques, temes i coreografies d’inspiració llatina i fàcils de seguir. Una manera ideal per cremar calories de manera amena i divertida. Adaptat a qualsevol nivell.

Dilluns a les 19:30 , dimarts i dijous a les 20:30 i divendres a les 10:00 (versió light)

MANTENIMENT

Classes per posar-se en forma d’una manera variada i divertida amb exercicis d’aeròbic, steps i tonificació per treballar cames, braços, abdominals i glutis. Indicat per a persones que vulguin tonificar-se fent un treball cardiovascular.

Dilluns i dimecres a les 9:00, a les 18:30 i a les 19:30

 
 
 
 

PILATES

És un mètode d’entrenament del cos i la ment asat en una sèrie d’exercicis per millorar la postura, la flexibilitat i la coordinació, on es combinen diverses disciplines com el ioga i la gimnàstica. 

Dilluns a les 20:30 , dimarts a les 20:00, dimecres a les 20:30 i dijous a les 9:00

 

ESTIRAMENTS

Classes en que es combinen diferents disciplines de gimnàstiques suaus. L’objectiu és corregir males postures corporals, i estirar la musculatura d’una manera suau i relaxada sense carregar les articulacions. Indicat per a persones amb tendència a la sobrecàrrega muscular a cervicals i esquena. 

Dimarts a les 19:30 i dijous a les 20h.