Escola de dansa, swing i fitness de Sabadell situada al barri de la Creu Alta i amb més de 30 anys d’història

La trajectòria d’El Gimnàs va començar de la mà de Glòria Bertran l’any 1978 com a escola de dansa i des de 2006 està dirigida per Núria Gumí, ampliant el 2014 les seves instal·lacions amb un canvi de local, 350m2 d'instal·lacions i oferint més diversitat de classes en l’àrea de la dansa, el swing i el fitness.

Durant tots aquests anys hem aconseguit formar part de les famílies del barri, convertir-nos amb el gimnàs de casa i compartir amb diferents generacions un espai per fer tot tipus d’activitats que s’adapten a pares, mares, avis, àvies i fills i filles. Volem seguir formant-ne part i adaptant-nos a les necessitats de cada moment i oferint nous serveis i classes que convidin a tots a participar-hi.

En dansa tenim una àmplia trajectòria en diverses disciplines: iniciació a la dansa, jazz, funky, gimnàstica esportiva i hip hop. A les nostres classes entenem la dansa en la seva vessant més lúdica i la utilitzem com una eina educativa per formar en valors com la solidaritat, el companyerisme i l’autoconfiança.

La trajectòria amb el swing va començar quan vam formar-nos com la primera escola de Sabadell en fer classes de lindy hop i charleston, de la mà de professors amb àmplia experiència en l’àmbit docent i reconeguts ballarins. Com a novetat incorporem  l’electroswing, que barreja estils del hip hop amb el charleston-jazzsteps i es balla a ritme de música jazz amb base electrònica pròpia d’aquest estil musical. Amb el swing volem transmetre als nostres alumnes la passió per la música i el ball amb un component més social i participant en un munt de trobades i activitats.

El fitness l’hem anat incorporant a les activitats d’El Gimnàs perquè ens trobàvem que era una demanda de la zona. Per això hem anat ampliant la oferta de classes dirigides en grups reduïts i amb monitors especialitzats en les disciplines. Fem classes per a tots els nivells i necessitats, per mirar de trobar sempre una activitat a gust de tothom: tonificació, manteniment, pilates, estiraments, zumba, aerocombat, gimnàstica dolça per a la tercera edat, microgimnàstica, tai-txi i hipopressius.

En aquest ambient familiar i acollidor, volem que us hi trobeu com a casa i que trobeu una activitat a mida de cadascú, quina és la vostra?