top of page
inici2- ARC17 129 inici.jpg

MICROGIMNÀSTICA

És un mètode de teràpia corporal activa que té com a base l’estirament i el desbloqueig de tota la cadena muscular posterior del nostre cos, utilitzant postures molt concretes i micromoviments que, juntament amb la respiració conscient, ens ajudaran a deixar anar tensions,  contractures i desequilibris.

Amb la Microgimnàstica arribarem amb profunditat a les estructures corporals, per que anirem trencant poc a poc, amb suavitat i precisió, els mecanismes funcionals de defensa i les cuirasses musculars i caracterològiques.

Es un mètode d’introspecció i consciencia corporal que ens permetrà un autèntic retrobament amb el nostre cos.

Està indicat per a qualsevol persona de qualsevol edat i per a persones que pateixen mal d’esquena, tensions, migranya, insomni, fibromiàlgia, etc.

Més informació a: www.sistema-arc.com

Dimecres de 16:15 a 17:45

20161206_190257(0).jpg
hipo_gimnàs.jpg

MÈTODE HIPOPRESSIU

La faixa abdominal i el sòl pelvià estan dissenyats per fer de suport dels òrgans interns. Però amb el pas del temps i altres esdeveniments vitals (embaràs, pràctica d’esport…) van perdent aquesta funció facilitant l’aparició de patologies com la incontinència urinària o les hèrnies, i l’antiestètica panxa “fofa”.

El mètode hipopressiu consisteix en una sèrie d’exercicis posturals que permeten retornar a la musculatura aquesta funció de suport.

BENEFICIS

  • Excel·lent mètode de recuperació post-part.

  • Soluciona i preveu la incontinència urinària.

  • Soluciona i preveu la caiguda dels òrgans interns.

  • Disminueix el mal d’esquena.

  • Ajuda a prevenir tot tipus d’hèrnies: discals, inguinals, abdominals, etc.

  • Millora la postura, l’equilibri i la flexibilitat.

  • Millora la funció sexual.

  • Millora la funció respiratòria.

  • Redueix el perímetre abdominal.

  • Augmenta el rendiment esportiu.

Dimarts i dijous:
de 7:00 a 7:30 i de 9:30 a 10:00
Dilluns i dimecres:
de 15:30 a 16:00 i de 18:00 a 18:30

Clase de ejercicio de la Tercera Edad

GIMNÀSTICA DOLÇA

Classes dirigides a persones de la tercera edat. A través de moviments conscients, harmoniosos i tranquils, s’intenta sentir, treballar i mobilitzar tot el cos. Es realitzen exercicis per mobilitzar les articulacions, enfortir la musculatura, aconseguir més elasticitat, aprendre a respirar, corregir mals hàbits posturals i prendre consciència corporal.

Tot d’una manera suau i pensada per a persones grans, i amb l’ajuda de diversos materials com pilotes, gomes elàstiques, pals, cadires, etc.

taichi_DSC_0443.jpg

TAI CHI

Art marcial que combina la ment, la respiració i el cos en una perfecta harmonia equilibrant l’energia i proporcionant un estat de salut.

Indicat per millorar la salut i reduir l’estrès gràcies a l’actitud mental que requereix i preval en la pràctica. Estudis clínics han demostrat que el Tai chi chuan és efectiu per reduir la pressió arterial i que és beneficiós per altres malalties relacionades amb l’estrès.

bottom of page